MANIKURA, GEL LAKIRANJE, AKRILNI NOHTI 2018-05-07T08:34:50+00:00

Manikura, gel lakiranje, akrilni nohti

Nega rok, je prav tako pomemba, saj hitro izdajo resnična leta, zato se negi posvetimo tudi preventivno. Nega naravnih nohtov s profesionalnimi izdelki, bo nohte okrepila in tudi estetsko oblikovanje in lakiranje, bo vašim rokam dodalo piko na i. Z IBX sistemov poskrbimo za bolj zdravo in trdno rast nohtov.

Za vse, ki vam delavnik in čas ne dopuščata, da bi redno oblikovale vaše naravne nohte ali pa vam narava ni podarila močne in lepe nohte, pa poskrbimo s kvalitetnim nanosom akrila, ki vaše nohte zaščiti, utrdi in naredi izjemno lep videz nohtov, ter posledično tudi rok. Dolgo obstojni nohti, ki potrebuje samo vzdrževanje v salonu enkrat mesečno ali po potrebi, vam bodo privarčevali veliko časa, saj je lak prav tako dolgo obstojen in vam tako za nohtke ni potrebno kaj dosti skrbeti.

Gel lakiranje nohtov je najnovejša in najbolj pogosta izbira med strankami. Naravni nohti so pod lakom lepo zaščiteni in okrepljeni, lak pa je po nanosu in obdelavi z led svetlobo takoj suh. Lak se ne lušči in kruši, prav tako ne izgubi sijaja. Ob pravilni izvedbi v salonu ne poškoduje naravnih nohtov-prav nasprotno tako boste imele lahko daljše nohte saj so manj lomljivi. Uporaben je tako na rokah kot na nogah. Uporabljamo le najboljše med najboljšimi- O.P.I. in imamo na voljo res širok spekter različnih barv, ki ga redno z vsako novo kolekcijo bogatimo.