PERMANENTNI MAKE UP 2018-05-07T09:30:29+00:00

Permanentni Make Up

Za permanentni makeup se odločimo, ker si enostavno želimo biti urejene in dovršene ves čas in ne le za službo ali ob posebnih priložnostih. S permanentnim ličenjem si prihranimo jutranji čas in nervozo, ko si moramo natančno zarisati linije na očeh ali poudariti obrvi in ustnice. To je še posebje priročno pri tistih ženskah, ki so slabovidne in zato tudi starost tu ni omejitev, ravno nasprotno. Veliko strank je žensk po 70. letu starosti, saj linije ustnic zbledijo ob enem pa se začnejo soočati z izgubo ali redčenjem dlačic kot so obrvi in trepalnice.
Mnoge tudi zase pravijo, da niso dovolj natančne in ne vedo kako se pravilno ličiti, da bi ob enem še vedno izgledale kar se da naravno. Naravni izgled permanetnega make up-a je tudi moje vodilo in moj stil, ko vam priporočam kaj bi vam najbolje pristajalo.
Permanetno ličenje priporočamo tudi ženskam, ki imajo različne kožne alergije, ki jim onemogočajo vsakodnevno ličenje saj dosti ličil draži kožo.

Torej bodite urejene ves čas; doma, na morju, ko ste športno aktivne ali kar tako.

OČI – Lashline

To je obroba, ki poteka med trepalnicami. Včasih je to za stranko dovolj in se v nadalje ne odloči tudi za črto nad očmi. Daje izgled gostih trepalnic, zato ne boste več potrebovale obilnejši nanos maskare. Izgleda zelo naravno.

OČI – Eyeline

Ta obroba poteka na zgornji ali spodnji veki. Je primerna za tiste, ki imate rade malce bolj poudarjene oči ali pa si želite izpopolniti linije po vaših željah. Pigmentiramo lahko z različnimi barvami kot so črna, siva, rjava, modra in zelena.

OBRVI – Vrisovanje dlačic (HD tehnika) & (3D tehnika) in vrisovanje dlačic Nano tehnika

Obrvi so okvir obraza in to danes ve že skoraj sleherni. Če so obrvi urejene in pravilno oblikovane, je obraz popolen tudi brez ličil. Vsi nimamo te sreče, da bi imeli naravno goste in lepe obrvi, zato se s permanentnim vrisovanjem dlačic da izjemno lepo in naravno vrisati manjkajoče predele obrvi. Prilagodimo se lahko z vsemi barvami, ki bodo lepo pristajale vašemu obrazu. Obliko vedno predhodno natančno izmerimo in zarišemo z navadnim svinčnikom, postopek pa do konca tretmaja lahko spremljate v ogledalu

OBRVI – Polna oblika s senčenjem

Nekatere prisegajo na bolj poudarjene obrvi, zato jih v tem primeru polnimo tako, kot to izgleda kadar si s senčilom same zarišete doma. Ker je naše vodilo naraven izgled uporabimo različne tehnike pigmentiranja in tako dosežemo, da so robovi narajeni kar se da ‘mehko’. Polne obrvi so zelo primerne za tiste, ki skoraj nimate svojih lastnih obrvi. Možno jih je kombinirati z vrisovanjem dlačic.

USTNICE

Vse ženske si rade poudarimo ustnice, saj tako izgledamo še bolj ženstvene. Nekatere si jih samo obrobijo, nekatere uporabljalo le lipgloos za lesk, nekatere pa si jih tudi dorišejo, da izgledajo bolj polne in večje. Vendar kaj pa, ko si šminko odstranite in vam videz bledih ustnic ni všeč? Takrat se odločite za permenantni makeup ustnic. Uporabljamo kvalitetne pigmente, kateri so na voljo v različnih odtenkih, ki pa jih medsebojno tudi mešamo, da se lahko dobro približamo tistemu, ki vam je najbolj všeč. Permanentni makeup za ustnice je tudi dobra rešitev, če si želite le popravek asimetrije v naravni barvi.

Možnost izvedbe: obroba , obroba s senčenjem , obroba s polnim senčenjem , lip coutur (več barvno senčenje – ombre efekt)

ZA BOLJ PODORBNE INFORMACIJE IN VPRAŠANJA SMO VAM VEDNO NA VOLJO NA 040/524-248